Dziś mamy 2 kwietnia 2020, czwartek, imieniny obchodzą:


Praca - Staż - Praktyka

Jesteś zorientowany w tym, co dzieje się w Twoim regionie, a może szukasz stałego lub dodatkowego zajęcia? Sprawdź naszą ofertę – być może znajdziesz pracę dla siebie!

Poszukujemy: dziennikarzy, korespondentów, fotoreporterów i administratorów portalu.

Oferujemy:

  • elastyczne godziny pracy,
  • możliwość realizacji własnych pomysłów,
  • uczestnictwo w tworzeniu serwisów informacyjnych,
  • możliwość pracy zdalnej oraz na miejscu w redakcji,
  • współpracę z doświadczonymi redaktorami.

Oczekujemy:

  • zaangażowania,
  • chęci i energii do działania,
  • lekkiego pióra,
  • umiejętności wyszukiwania informacji.


Poszukujemy: specjalistów ds. reklamy oraz przedstawicieli handlowych.

Oferujemy:

  • niezbędne narzędzia pracy (telefon komórkowy, komputer, samochód, baza firm),
  • możliwość zdobycia doświadczenia,
  • system wdrożenia i szkoleń,
  • możliwość rozwoju.

Oczekujemy:

  • kreatywności i zaangażowania w powierzone obowiązki,
  • otwartości i łatwości w nawiązywaniu kontaktów,
  • umiejętności analizowania i negocjacji,
  • chęci i energii do działania.

Uwaga: Nie wymagamy wykształcenia, ani doświadczenia w zawodzie.

Oferta skierowana jest zarówno do studentów (różnych kierunków), jak i osób chcących związać swoje życie zawodowe z mediami, dziennikarstwem lub handlem. Oferujemy także możliwość odbycia stażu lub praktyk.

Wyślij CV i list motywacyjny na adres rekrutacja@powiat24.pl w temacie wiadomości wpisując: PRACA - stanowisko lub STAŻ - stanowisko lub PRAKTYKA - stanowisko. Do aplikacji prosimy dołączyć klauzulę o treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. nr 133 poz. 883)".

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

udostępnij na FB
0

Chodź, pomaluj swój świat… na zielono. Apetyczne przepisy na Dzień Szpinaku

Świętować można z różnych okazji. Boże Narodzenie jednoznacznie kojarzy się z #czerwonym barszczem i zupą grzybową, a Wielkanoc to świetny pretekst do zajadania się żurem i jajkami na tysiąc sposobów. Kalendarz jest jednak wypełniony wieloma innymi, smakowitymi datami. Wiedzieliście, że 26 marca obchodzony jest Międzynarodowy Dzień Szpinaku? Najwyższa pora dać temu liściastemu specjałowi zielone światło w kuchni!

(czytaj więcej)
0

Co robić z dziećmi w domu? Wspólnie pieczmy słodkości!

Co robić z dzieciakami, które więcej czasu spędzają w domu? Istnieje wiele pomysłów na to, #jak w prosty i przyjemny sposób zorganizować czas, angażując także najmłodszych. Jedną z przyjemniejszych aktywności, która pozwoli nam na działanie zespołowe, jest wspólne pieczenie słodkości – a efekty, och, będą pyszne! Oto garść inspiracji na proste w przygotowaniu i smaczne wypieki, które możemy przyrządzić wspólnie z najmłodszymi.

(czytaj więcej)
0

Wielkanoc coraz bliżej. Pora zastanowić się nad świątecznym menu

Wielkanocny pasztet w trzech odsłonach Wielkanoc coraz bliżej, więc najwyższa #pora zastanowić się nad świątecznym menu. Uroczyste spotkania w domowym gronie zasługują na szczególną oprawę. Faszerowane jajka to nie wszystko, co powinno znaleźć się na odświętnie udekorowanym stole. Obowiązkowym punktem wielkanocnego jadłospisu, obok efektownych babek i mazurków, są domowe pasztety. Temat wydaje się trudny i pracochłonny? Nie ze wskazówkami szefa kuchni Knorr!

(czytaj więcej)
0

"Odkażanie" koronawirusa po polsku. W izolacji coraz częściej sięgamy po alkohol

Butelka wódki, kilka piw i ze dwa wina – to dla żony. Będzie na zapas” – mówi, stojąc w kolejce #w monopolowym. Ale robi to także następnego dnia… Pandemia koronawirusa i związana z nią kwarantanna staje się dla wielu Polaków pułapką. W wyniku izolacji częściej sięgają po alkohol i piją znacznie większe jego ilości. Podczas gdy np. władze departamentu Aisne w północno-wschodniej Francji wydają zakaz sprzedaży alkoholu w związku z epidemią Covid-19, w Polsce sklepy monopolowe pospiesznie i na bieżąco uzupełniają braki w asortymencie.

(czytaj więcej)